pátek 1. dubna 2011

Na první pohled krásná a roztomilá... chlupatá a celá taková k poňuchání... druhým pohledem její oči ale říkají, že není radno ji podceňovat... dávejte si na mě bacha!

S velkou vášní k lovu - samozřejmě k lovu všech mých zelených nesmyslů, co se jich jen na dvorku (haha, prej dvorku!, ségra nemá celou zahradu tak velikou, jako my "dvorek" :-(  ) nachází. Matka teriér, otec neznámý vojín... proč já si vlastně nevygůglila už loni, co je tahle rasa zač?!? Tolik nervů jsem si mohla ušetřit...

Včera jsem provětrala a vytřepala všechna tajná zákoutí peněženky a pořídila si magnólii a vrbu. Pár desítek minut jsem se rýpala s oplocením a pak jsem ji velmi důrazně varovala, ať se ani nepokouší k něčemu z toho přiblížit. Chápavě na mě koukala, jako by říkala, že mi rozumí... a do rána samou radostí (nebo vztekem?) sežrala moje netřesky a packama rozryla bylinkové záhony, které nesměle začínají rašit.

A já z ní asi taky brzo vyraším :-(

1 komentář:

  1. Mazlíček malinkej , roztomilej :).... řekla bych , že otec byl jagterier - a ti jsou pozor ! noraři, nebo norníci, nobo jak je to správně !?:( !

    OdpovědětVymazat