středa 30. března 2011

Občas zabrousím do Fotoaparátů... a poslední dobou mě fakt baví ta panika, která vznikla kolem foto soutěže Mého duševního já :-) teda můžu říct, že takových řečí, příprav a emocí snad nebylo, ani když sem kdysi zavítal Jan Pavel II. :-)) Takovouhle nervozitu jsem naposledy viděla noc před vlastní svatbou... Chvilku jsem koketovala s myšlenkou, že jim tam taky něco pošlu, a tím pádem nebudou muset mít holky strach, že by některá z nich byla poslední :-))) naštěstí nejsem správný soutěžní typ, svoji vlastní paniku a nervozitu mám momentálně trošku z jiné věci, a moje duševno bude prozkoumáno dokonce odborně...
A teď hlášení místního botanického rozhlasu ze dvorku, hyacint jde konečně do květu, hurá, hurá, třikrát hurá...
Mimochodem, pésan si dal dneska k snídani truhlík na muškáty :-( tak ať si teda pukne, bestie jedna chlupatá... :-((

1 komentář:

  1. Tak tomu teda Jity nerozumím :( , jak odborně ???? jako že specialistou na duševní aj. problémy?! Prosím o vysvětlení!:).. máš spoustu možností, kam mi napisat :)!
    Jinak pejsek vegetarian? Chudak malej, ani masko mu nedaji !:) , no a botanický dvorek - jak jinak , prostě parádička !
    jo a ještě fotosoutěž, nemám sice ani páru o čem to pišeš, ale s tvými fotografiemi, bych se nebála někde vystupovat, ani v soutěži ne ! Zkus to , také nejsem soutěžní tip, ale za ten adrenalin to stojí ,nebo ne ?:).. mějte rodinko krásný den !

    OdpovědětVymazat