středa 6. dubna 2011

Asi každý občas nabyde dojmu, že z velkého těšení vyleze akorát tak velké zklamání...

Jaro mi řve už hezkých pár dní ráno co ráno na okně, před oknem i všude okolo, tak jsem si řekla, že když už jsem k té holičce takovou dobu objednaná, tak do toho praštím a místo zkracování si nechám vyrobit nějaký super střih. Nic tak nezvedne člověku sebevědomí, jako kousek sexy hlavy :-) Tři čtvrtě hodiny pátrání po internetu a prolézání účesových stránek bylo posléze korunováno úspěchem, našla jsem dva, které měly šmrnc, šly by vyrobit i z mé přerostlé hlavy a nemusely by vypadat špatně. Vyzbrojena obrázky jsem vyrazila vstříc dobrodružství, na jehož konci měl stát nový člověk... Jenže! Člověk míní, holič mění, hodilo by se říct... Nemám na hlavě to, co jsem chtěla, vypadám jinak, než jsem si představovala, zkrátka dopadlo to jinak, než jsem plánovala... Ale co... mohlo by být i hůř. Třeba jako u Prostřední, která dneska dostala další dávku střihu a je zkrácená ještě kapánek víc, než minulý týden. Kulantně řečeno - kdybych si vzala do jedné ruky obrácený klobouk a do druhé ji, mohly bychom si soucitem docela dobře přivydělat :-)

Pro spravení nálady jsem aspoň s foťáčkem přepadla zahrádku našich, abych zjistila, že ani mamce ještě nekvetou narcisky... Tak si holt počkám na ty svoje :-(

1 komentář:

  1. a já čekala, nějaké foto nového účesu... přece jen, sám k sobě jsi největší kritik, alespoň míním podle sebe, a kolikrát, to co se zdá být katastrofou, v jiných očích sklidí úspěch ! Takže Jituško, nebuď z ničeho zklamaná, otoč foťáček k sobě objektivem, cvakni a vlož na blog ! Uvidíš reakce ostatních a věřím, že to nebude, takové, jak vypisuješ! :)

    OdpovědětVymazat