pondělí 31. ledna 2011

Tak mám nějak poslední dobou pocit, že mé nápady lze občas označit za šílené... :-(

Docela mě nadzvedávají ze židle fotky přírody (safra, kam na to všichni furt tak nadšeně chodí), takže jsem si dneska ráno (zatímco dámy koukaly na Kouzelnou školku) řekla, že zkusím taky něco ulovit. Což o to, nápad by to nebyl z nejhorších, kdyby:

1. kdybych uměla aspoň trochu fotit (nemám iluze ani ambice, aby ze mě byl fotograf, a ani nehodlám následně upravovat fotky k nepoznání)

2. kdybych neměla brýle, které v zimě studí, rosí se, přimrzá na nich mlha atd.

3. kdybych nebyla teplomilný člověk, protože dneska ráno bylo bratru dobrých 8 pod nulou, brrrr !!

4. a hlavně - kdybych nebyla tele, které si do kozaček nedá ani ponožky a na ruce nenatáhne ani náznak rukavice

Takže jsem si jen tak lehce přioděná vyrazila do zahrady, abych během 200 metrové procházky zjistila, že jednak není co fotit, a druhak že dětem se maminka vrátí ve zmrzlém stavu, pokud se vůbec vrátí. Kdybych za sebou neprozřetelně nezavřela branku, mohl mě domů v zubech odtáhnout aspoň ten pejsan... no nic, no... třeba příště... ačkoliv si myslím, že ze šílených nápadů jsem na hoooodně dlouho vyléčená :-)



4 komentáře:

  1. Paní, ty mě teda zásobuješ chválou:-)) No ale teď koukám, ty to máš taky supéééér!!! Ještě aby se ti ta zima nezačala líbit! :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Jituško, víš jak to bylo? Taky mi pořád zdrhala, tak jsem po ní házela kuličky, no a ona po mě, až jsem měla strach, že mě trefí do čočky, no a kdybys viděla ty ostatní nepovedený, kam třeba všude strkala nohu, jak se do té sukně schovávala...:-))

    OdpovědětVymazat
  3. prooooč tu nejsou ti mmbsmajlícííííí!!!!!!! ty, víš jak je to u nás s kytkama? tuto jsem si donesla včera a taky jí dávám pár dnů, než mi holka zase "natrhá" kytičku, jednou mi kytka na stole vydržela hodinu, má mě lád, nemá mě lád a už víš, jak to dopadlo:-))

    OdpovědětVymazat