neděle 10. července 2011

Flákám se... a flákám všechno, vím... :-( Dovolená u nás nehrozí, ale nějaký menší výlet občas proběhne, jako ve středu, kdy měl drahý pocit, že čím víc kilometrů za volantem, tím líp... ale nestěžuju si :-)
Buchlovice:



moje oblíbené stromy, na které tentokrát nezbyl čas, protože Mrňavá se ukázala jako velký zdrhač a hatič plánů :-) :

voda:



a jedna speciální pro Irču Harlequin - tak od doby slibu konečně drahý chytnul do pazourků foťák a cvakal samé lepší ksichty:

6 komentářů:

  1. jůůůů, kdopak to na nás vykoukl z poslední fotografie : ) . Moc pěkné fotečky od začátku do konce! Když píši do konce - TAK DO ÚPLNÉHO KONCE !!! :) , za tu dobu, už mohu vytipovat TVoji reakci , proto ten dodatek! :) ... Díky Jity za krásné komenty na blogu !

    OdpovědětVymazat
  2. malinká je kouzelná, koukám, že prostřední už vlásky dorostly, no a veliká má taky skvělý výraz!!! skvěle zachyceno:-)) jo a řežu se tady těm mým fotogenickým hnátám:-)) mějte se hezky, holky!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Šmankote Jity.... zcela náhodou jsem najela na Tvůj blog, zda jsem nepřehlédla nějaký nový příspěvek ! A vidím dodatek! Dřív jsem ho nějak zasklila, nebo byl daný dodatečně? :) Děkuji za ten speciál pro mne! Vážím si toho, jen tě musím trošku no, trošku víc ! :))) ..... - nevidím žádné ksichty ! Vidím jen samé krásné ženské různého věku a v odraze na vodní hladiny, jejich ochránce! Mějte se krásně rodinko !

    OdpovědětVymazat
  4. jj Jity o té pěkné poslední fotce vím, ale ten text před ní mi nějak unikl :) ..... U nás se říká pěsti štěstí - palce kopance... takže místo palců, raději budu držet všechny pěsti a to i ty maličké Tomičkovi pěstičky :)! Ať vám to dopadne jen ve vaší spokojenost!Budu na Vás myslet! Pak podej avizo! Budu netrpělivě čekat!

    OdpovědětVymazat
  5. :-)) jj, Jituš, všechno na jedné louce 15x25m během asi půlhodiny:-)) děěěěkuji za chválu....

    OdpovědětVymazat
  6. Jiti, děkuju..... však tobě to jde taky skvěle!!!

    OdpovědětVymazat